top of page

"Коледна изложба"

8 декември 2021 г., 16:00:00 ч.

8 януари 2022 г., 17:00:00 ч.

Ежегодната коледна изложба на галерия "Финес" събира творчеството на редица изявени творци, установени имена на българската сцена.

Коледа е време за равносметка какво ни отне и какво ни донесе изминалата година, къде успяхме и къде се провалихме, колко силни бяхме и колко моменти на слабост имахме, колко добро сторихме, и колко истински бяхме!
Коледа е времето, в което се събираме около домашното огнище с близките си хора, и с въздишка изпращаме старото, а с усмивка се прераждаме за новото, което предстои, и с надежда, че то ще бъде по-добро!
С тази надежда галерия "Финес" покани над 35 автори - приятели на галерията, да вземат участие в тазгодишната изложба.
Всички са добре познати и утвърдени имена в съвременното художествено пространство, като: проф. Десислава Минчева, проф. Любомир Каралеев, Николай Янакиев, Греди Асса, Андрей Янев и много други.
Ще бъдат представени над 70 творби, живопис, графика, скулптура. Една невероятно стойностна експонация, която може да достави радост и на най-изтънчените ценители на изкуството!
Заповядайте, нека всички заедно с чаша вино в ръка, в приятната атмосфера на галерия "Финес" да изпратим всичко старо без тъга, и с усмивка да погледнем към новото, по-добро!

Архив

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
bottom of page