top of page

"Коледна изложба"

8 декември 2021 г., 16:00:00 ч.

8 януари 2022 г., 17:00:00 ч.

Ежегодната коледна изложба на галерия "Финес" събира творчеството на редица изявени творци, установени имена на българската сцена.

Коледа е време за равносметка какво ни отне и какво ни донесе изминалата година, къде успяхме и къде се провалихме, колко силни бяхме и колко моменти на слабост имахме, колко добро сторихме, и колко истински бяхме!
Коледа е времето, в което се събираме около домашното огнище с близките си хора, и с въздишка изпращаме старото, а с усмивка се прераждаме за новото, което предстои, и с надежда, че то ще бъде по-добро!
С тази надежда галерия "Финес" покани над 35 автори - приятели на галерията, да вземат участие в тазгодишната изложба.
Всички са добре познати и утвърдени имена в съвременното художествено пространство, като: проф. Десислава Минчева, проф. Любомир Каралеев, Николай Янакиев, Греди Асса, Андрей Янев и много други.
Ще бъдат представени над 70 творби, живопис, графика, скулптура. Една невероятно стойностна експонация, която може да достави радост и на най-изтънчените ценители на изкуството!
Заповядайте, нека всички заедно с чаша вино в ръка, в приятната атмосфера на галерия "Финес" да изпратим всичко старо без тъга, и с усмивка да погледнем към новото, по-добро!

Архив

bottom of page