top of page

Нашето пространство

Галерия "Финес" е едно прекрасно място за вашите фирмени, частни и арт ивенти. Ситуирана в идеален център, на ул. "Христо Белчев" 17, в най-оживената и интелектуална част на столицата.

Зали

Галерия "Финес" разполага с четири зали, сервизно и кухненско помещение, на площ от 190 кв.м. Разположена е на партерния етаж на стара барокова къща, построена през 1924 г., от богата еврейска фамилия. Луксозно ремонтирана, галерията носи духа на аристократизма на стара София. Разполага с чудесен, автентичен вътрешен двор, с много зеленина, който създава усещането, че времето е спряло, далеч от пулса на големия град.

Кетъринг

Галерията разполага със собствен инвентар, като коктейлни маси, маси-щъркели, покривки, столове, стъклени чаши за бяло, червено вино и безалкохолни напитки. Предлагаме  и възможността за организиране на собствен кетъринг от студени, сладки и солени хапки за един елегантен коктейл.

Организация

Имаме възможност за затъмняване на част от помещенията, с цел прожектиране на презентации и филми. А високите тавани на залите създават прекрасна акустика за музикални изпълнения. 

Освен инвентара, включващ и озвучаване, можем да съдействаме със всеки един аспект от осъществяването на вашето изискано събитие.

Екипът на галерията има дългогодишен опит в сферата на организацията и заедно можем да създадем едно наистина паметно събитие!

Свържете се с нас за повече информация относно ангажирането на нашето пространство и услугите, които предлагаме.

тел.: 0887 85 32 85
имейл: gallery.finesse@gmail.com

bottom of page